Anforderung Servicetechniker

HOLZ-HER USLUGE SERVISA

SERVIS

Onlajn ili usluga na terenu. Nijedan put nam nije predaleko - Vaše oduševljenje je naš cilj!

Naši vrhunski tehničari za servis osiguravaju da vaš HOLZ-HER stroj ispuni svoja obećanja. Tokom puštanja u rad, oni osiguravaju glatko izvođenje instalacije i probnog rada. Takođe su stručni u popravkama i prepravkama, tako da vaš stroj uvijek odgovara vašim trenutnim zahtjevima. Naš cilj je uvijek pružiti najbolju moguću uslugu našim kupcima. Visok nivo fleksibilnosti i orijentacija ka rješavanju problema su nam važni. Iskoristite našu uslugu na mreži ili na terenu, samo mi pružamo ponovnu garanciju za izvršene popravke i prepravke. Odluka za HOLZ-HER servis je ulaganje koje se isplati! 
 

 

Kontaktirajte nas

REZERVNI DELOVI

Kvalitet do najmanjeg detalja - Originalni rezervni dijelovi HOLZ-HER za vaše stacionarne drvene obradne mašine.

Visoki spektar proizvodnje i standardizacija, kao i odgovarajući inventar, garantuju HOLZ-HER kupcima brzu dostupnost svih potrebnih rezervnih dijelova i potrošnih materijala.

Rezervni dijelovi HOLZ-HER nastaju zajedno s razvojem mašina i optimalno su prilagođeni svakom modelu. I ne samo to: rezervni dijelovi HOLZ-HER se kontinuirano razvijaju, prilagođavaju se najnovijim tehničkim zahtevima i uvek su u korak s najnovijim tehnologijama. Samo originalni rezervni dijelovi HOLZ-HER mogu garantovati produktivnost vaših HOLZ-HER mašina i postrojenja.
 

Kontaktirajte nas

OBRAZOVANJE

HOLZ-HER Individuelles obrazovno i trening program.

Celo znanje: rukovanje opremom, programiranje softvera, održavanje i inspekcija. Obučavamo vaše zaposlene kako bismo stvorili najbolje moguće uslove za optimalnu integraciju naših HOLZ-HER mašina u vaš radni proces. Naši obrazovni programi obuhvataju opšte teme HOLZ-HER proizvoda ili se mogu posebno prilagoditi vašim ličnim zahtevima.

Obuke će se održavati prema potrebi u našim fabrikama u Voitsbergu, Austrija, Mooresvilleu, SAD, Nürtingenu, Nemačka i/ili direktno kod vas na licu mesta. Naše HOLZ-HER obrazovne prostorije opremljene su najsavremenijom prezentacionom tehnologijom širom sveta.

 

Kontaktirajte nas

Uvek tu za vas: Vaš kvalifikovani savetnik.

Treba vam pomoć? Naši stručnjaci za usluge rado će vam pružiti podršku.

Bez obzira da li želite brz odgovor na hitno pitanje ili imate akutan problem sa vašim postrojenjem - uvek smo vam na raspolaganju sa savetima i pomoći. Naši tehničari sa specijalizovanim znanjem pružaju vam najveći nivo stručnosti i dugogodišnje iskustvo. Rado će se pozabaviti vašim problemom i pružiti vam prilagođeno rešenje.

Da biste odmah dobili tačan odgovor od odgovarajućeg stručnjaka na vaš upit, molimo vas da popunite polja u formularu ispod.

Polja označena sa * moraju biti popunjena.

HOLZ-HER video proizvoda

Upoznajte naše mašine

Ovde možete pogledati naše videosa proizvoda i saznati više informacija o mašinama.

 


Na stranicu sa video snimcima